Det er jo slet ikke så svært.
Jeg troede, at det var besværligt og svært, at lave sådan nogle gnocchi’er, men efter at have prøvet det et par gange, er det ingen sag.
4-6 personer hvis det er dem eneste ret
6-8 personer hvis det er pastaretten i den store italienske menu

1 kg kartofler
1 æg
ca. 350 g. durumhvede

1 kg kartofler kogt og mast til mos.
Knæk 1 æg i mosen og pisk luft i med en gaffel
Så kommer det lidt svære. Mængden af mel. Jeg brugte ca 350 g. durumhvede. Så var det perfekt, men tag lidt af gangen. Mosen skal blive til en dej, og den skal være så ikke klistrer, og så skal den være dejlig elastisk.
Tag et mindre stykke af dejen og rul den til en pølse, ca. 1-1½ cm i diameter og klip stykker af 1-2 cm af.
Kog dem i letsaltet vand til de flyder ovenpå – så er de færdige.

Lav en lækker tomatsauce til og server det ryyygende varmt!