Ultra-nemt og hurtigt. Nå ja – det smager også godt…

Til 4 personer skal du bruge:
2 svinekotelleter skåret i tern
2 kyllingebryster skåret i strimler
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 rød peberfrugt skåret i ringe
1 gul peberfrugt skåret i stykker
2 spsk. gurkemeje
6 dl hønsebouillon
3 dl jasminris (bruger du de brune, er det en sundhedsbombe!)
Lidt olivenolie
En portion friske rejer

Steg svinestykkerne og kyllingestrimlerne let brune. Smid løg, hvidløg, peberfrugter og chili i og lad det svitse nogle minutter. Tilsæt gurkemeje, rør rundt, tilsæt bouillon og ris og lad det koge som anvist på risposen.

Retten er færdig når bouillonen er suget op af risene og de er dejlig klistrede. Spis med de kolde rejer ovenpå.