Warning: Use of undefined constant replace_meta_widget - assumed 'replace_meta_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/0/1/dengodemad.dk/httpd.www/wp-content/plugins/customize-meta-widget/customize-meta-widget.php on line 21 Jordskokkesuppe med stegte tigerrejer | Nemme opskrifter. Hurtige opskrifter. Gode opskrifter. Mine opskrifter. Lækre opskrifter. God mad. Nem mad. Spis og vær glad. Drik rødvin til.

Sund og lækker
Dejlig cremet suppe med en frisk smag af ingefær.

Forret til 4
Hovedret til 2

400 g skrællede jordskokker i små stykker
2 små skalotteløg i tern
Det hvide af 1 porre i ringe
1 skrællet æble i mindre stykker
Frisk ingefær – en lille golfkugle i små stykker
1 spsk olie
1/2 l hønsebouillon
1/2 l letmælk
knivspids revet muskatnød
God håndfuld tigerrejer uden skal, optøet (dem fra Netto)
en klat smør til stegning af rejerne

Sauter jordskokker, skalotteløg, porrer, ingefær og æble i olien, til løgene er blanke.
Tilsæt bouillonen og lad det småsimre til grønsagerne er møre.
Tilsæt mælken og blend suppen. Hæld suppen tilbage i gryden og smag til med salt, peber og muskatnød.

Steg rejerne i smøret, til de får lidt farve.
Fordel rejerne i 4 dybe tallerkener. Varm suppen igennem og hæld den over rejerne.

Nyd suppen med et groft brød til.