Dejlig stærk ret med lækre kødboller
Kødboller:
500 g hakket kød – vælg dét du bedst kan li’ (oksekød eller svinekød er ritti godt!)
1 løg – fint hakket
1 fed finthakket hvidløg
1 æg
1 spsk vand
1 fint hakket chili (med kerner = meget stærk)
1 tsk stødt koriander
Salt og peber
Bland ovenstående og lad det hvile ½ time.
Mens kødet slapper af, kan saucen laves:
Sauce:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. tørret basilikum
1 spsk. tørret oregano
2 ds. flåede tomater
1 finthakket chili
½ tsk sukker
Svits løg, hvidløg, basilikum, oregano og chili et par minutter. Smid timaterne i gryden sammen med sukker og lad det simre ½ times tid.
Kødbollerne formes med en ske til en masse kugler og puttes i saucen. Når alle bollerne er i gryden, skal det have 10 minutter med låg på.
Kog pastaen i mens.
Drik en dejlig kraftig rødvin til – så bliver det ikke meget bedre 🙂
What as up to all, how is everything, I think every one is getting more from this website, and your views are good in support of new visitors.
me profite et quoi tokyo pas va changer que avaient ete rabattus
You have brought up a very great details , thanks for the post.
Thanks so much for the blog post.Much thanks again. Really Cool.