Warning: Use of undefined constant replace_meta_widget - assumed 'replace_meta_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/0/1/dengodemad.dk/httpd.www/wp-content/plugins/customize-meta-widget/customize-meta-widget.php on line 21 Thaisuppe med kylling | Nemme opskrifter. Hurtige opskrifter. Gode opskrifter. Mine opskrifter. Lækre opskrifter. God mad. Nem mad. Spis og vær glad. Drik rødvin til.

Nem thaisuppe der smager af noget!
(pas på – den er lidt stærk)

4 personer
2 kyllingebryster mindre stykker
1 løg i både
250 g champignoner i grove skiver
1 stang citrongræs skåret skråt i 1-1½ cm stykker
2 “golfkugler” ingefær skåret i grove skiver
2 forårsløg skåret skråt i 1-1½ cm stykker (gem det grønne)
4 kaffir-limeblade
1 ds. kokosmælk
1 liter vand
1 hønsebouillon-terning
1 brev thai gul karry (kan i København bla. købes i japanerbutikken ved søerne på Nørrebrogade)

Steg kyllingestykkerne i en gryde med lidt olienolie og lidt salt og peber.
Hæld ½ liter hønsebouillon, ½ liter vand, 1 dåse kokosmælk og den gule karry i gryden og kog det op.
Put resten af ingredienserne i gryden og lad det simre et kvarters tid.
Drys det grønne af forårsløgene i suppen og lad det varme op.

Så er den færdig 😉