Warning: Use of undefined constant replace_meta_widget - assumed 'replace_meta_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/0/1/dengodemad.dk/httpd.www/wp-content/plugins/customize-meta-widget/customize-meta-widget.php on line 21 Torsk papilotte med saltbagte kartofler | Nemme opskrifter. Hurtige opskrifter. Gode opskrifter. Mine opskrifter. Lækre opskrifter. God mad. Nem mad. Spis og vær glad. Drik rødvin til.
Fabelagtig fantastisk fisk
Til 2 personer
2 stykker torskefilet
1 porre i skiver
1 fennikel i skiver
6 cherrytomater i små både
1 spsk fennikelfrø
1/2 spsk peberkorn
Hvidvin
Persille, hakket
Olivenolie
1 bk små kartofler
Havsalt
Salt og peber
Vend kartoflerne i olivenolie og havsalt. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter eller til de er gyldne.
Steg porrer, fennikel og tomater på panden i lidt olivenolie i 4 minutter. Hæld fennikelfrø og peberkorn i en morter og knus til pulver.Tag to stykker bagepapir. Placer halvdelen af grøntsagerne i midten af hvert stykke og placer 1 stk fisk ovenpå hver af dem. Drys salt, peber/fennikel-blanding samt hakket persille ovenpå. Fold bagepapir henover fisken og fold kanterne, så du får en lille pakke. Inden pakken lukkes hældes 1/2 dcl hvidvin i hver pakke. Bag pakkerne i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Server straks sammen med kartoflerne og et koldt glas hvidvin.
Velbekomme…