Det kom lidt bag på os, hvor godt det egentlig smager.

4 personer
1 kylling parteret (man kan også bare bruge kyllingestykker fra køledisken)
rapsolie til stegning
Salt og peber
2-3 rødløg i både
4-500 g cherrytomater
3 fed hvidløg
2 dl tør hvidvin (Frascati fra Netto er fin)
1 ds. tomatpuré (den store)
2 tsk rørsukker
2 stilke estragon, finthakkes

Rens og tør kyllingen godt og parter den som man nu gør det.Gnid med salt og peber og steg dem godt brune på en stor pande i rapsolie. Tag stykkerne op og læg dem i et ovnfast fad.
Sørg for at panden er rigtig godt varm inden du smider løgbådene på. De skal steges rigtig godt. Når de har fået et par minuitter, skal hvidløg (hele fed) og tomater (hele) tilsættes og steges videre nogle minutter. Tilsæt hvidvin, tomatpuré og hvidløg og lad det boble et minuts tid. Slut med sukker, salt, peber og finthakket estragon.

Hæld saucen over kyllingen, smid et par estragon-grene ovenpå og stil fadet i ovnen ved 190 grader i 40 minutter.
Server med en daajlig bulgur-salat.