det smauer altså virkelig godt! Næsten som at være der selv. Og man ville jo gerne tilbage en eller anden dag 🙂

til 2 personer

2 kyllingefiletter skåret i tynde strimler
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. soya
3 forårsløg skåret i skrå skiver (gem det grønne i en skål for sig – de skal bruges til sidst)
3 gulerødder skåret i skrå tynde tynde skiver
1 rød chili i tynde strimler
1/2 broccolihoved i små buketter
300 ml kokosmælk
1 1/2 spsk panang-curry

tilbehør: 200g ris

Start med at blande soyasauce, ingefær og hvidløg sammen med kyllingestrimlerne og lad det stå mens de andre ting gøres klar.
Skær grøntsagerne som ønsket og varm wok’en ritti ritti godt op og hæld noget neutral olie på.
Steg kyllingestrimlerne til de er færdige og tag dem op igen.
Så skal der mere olie på… Steg grøntsagerne og start med broccoli, dernæst gulerødder, chili og det hvide af forårsløgene. Lad det lige stege et par minutter. Tilsæt kyllingen igen og bland panang-curry i. Lad det lige riste en lille bitte smule i bunden evt. med lidt vand, så det bliver blødt op og blandet rundt. Tilsæt en dåse kokosmælk til sidst og lad det stå på varmen et minut eller to. Det er ikke så lækkert, hvis ikke panagen er rørt helt rundt, så gør lige det…

Drys de grønne rester af forårsløg på til sidst og spis dajli rís til.