En anden – måske lidt bedre – måde at lave tomatsauce. Vi var allesammen ret begejstrede for retten.

2 pers
Olivenolie
300 gram friske tomater
6-8 soltørrede tomater (dem i olie)
1 pakke parmaskinke
2 fed hvidløg
1/2 dåse flåede, hakkede tomater
Salt og peber
Parmasanost
300 gram lækker pasta

Skær friske tomater, soltørrede tomater og parmaskinkeskiverne i små stykker. Snit hvidløg i ultratynde skiver.
Varm lidt olie i en tykbundet gryde og svits skinken et par minutter. Tilsæt hvidløg og svits et minut mere. Rør rundt, så ikke hvidløg bliver brændt.
Tilsæt tomaterne (friske, soltørrede og de flåede) og lad det stå ved svag varme i 25-30 min uden låg.
Kog pasta efter anvisningen og blande det hele sammen til sidst.

Drys rigelig med parmasanost over sammen med et stænk god olivenolie over og spis med rødvin til 🙂